Creatief organiseren met uw eigen bullet journal.

De bullet journal is het nieuwe alternatief voor de agenda. De bullet notebook bestaat uit pagina’s met een raster van stippen. Hierdoor kunt u de notebook zelf netjes inrichten met een liniaal en potlood of pen, en aanvullen met wat u maar wilt: tekeningen, to-dolijstjes, kladblokruimte. Houd overzicht over uw taken en afspraken en wees tegelijkertijd creatief bezig. Het kan allemaal door een bullet journal in Rotterdam te kopen bij Atelier Bij de Hand.

Uit het hoofd, in het bullet journal.

Bullet journalling is een grote trend. Kleurboeken voor volwassenen zijn niet voor niets zo populair: wij hebben behoefte aan meer creativiteit in ons dagelijks leven. Een bullet journal geeft u de kans om orde te scheppen in uw dagelijkse bezigheden en dit te combineren met creativiteit. U kunt de bullet journal als notebook gebruiken en er allerlei aantekeningen in maken van werkprojecten, recepten en gedachten. Het is dan een soort notebook en dagboek in één. Maar de bullet journal is ook in te richten als volledige agenda waarin u deadlines en afspraken noteert. Voordeel van een bullet journal agenda is niet alleen dat het er heel leuk en speelt uitziet, maar ook dat u zelf kunt bepalen hoeveel dagen er op een pagina staan en hoeveel ruimte u indeelt voor aantekeningen en andere ‘losse’ schrijfsels.

Op de pagina’s van bullet journals staan puntjes. Hiermee kunt u zelf bepalen waar en hoe de lijnen lopen. Bij een boekje met lijntjes of vakjes ligt het raster al vast; door zelf lijnen te trekken blijft de pagina echt overzichtelijk en helemaal persoonlijk. Het kan daarnaast handig zijn om een soort index te maken en bijvoorbeeld tabbladen, om het nóg gemakkelijker te maken om uw werkzaamheden en gedachten te ordenen. Hiervoor kunt u gebruik maken van de leuke bullet journalstencils in ons assortiment, of onze vele stempels. Op kanalen als Youtube en Instagram is veel inspiratie op te doen voor het ontwerpen en maken van een mooie, praktische, en persoonlijke bullet journal. Aan de slag!

Vragen?
Wij vertellen u graag meer over onze bullet journals. U kunt altijd binnenlopen in onze winkel in Rotterdam en een kijkje nemen in onze assortiment. Even bellen kan natuurlijk ook, via 010 75 11 903. Veel plezier bij het samenstellen van uw bullet journal!